A RAVAK zuhanykabinokról

A RAVAK zuhanykabinokról

Felhasználóbarát megoldások, egyedülálló anyaghasználat, innovatív gyártási folyamatok és stílusos megjelenés jellemzi nem csak a több száz féle standard méretű, de a szokványostól eltérő szélességű, mélységű és magasságú egyedi paraméterekkel rendelkező RAVAK zuhanykabint is!☝️ Szakértő csapatunk nap, mint nap azon dolgozik, hogy a RAVAK gyárból tökéletes zuhanykabinok kerüljenek vásárlóink fürdőszobáiba!👌 Íme 3 érv, melyek egyedülálló termékeink mellett szólnak!👇👀

1⃣ A RAVAK zuhanykabinok gyártása Európában történik, mi több büszkék vagyunk rá, hogy 2008-ban a zuhanykabin gyártók között egyedüliként megnyitottuk a saját galvanizáló üzemünket Közép-Európában!

2⃣ A RAVAK konfigurátor segítségével 6 lépésben bárki egyedi paraméterekkel rendelkező zuhanykabint tervezhet a saját elképzeléseinek és a helyiség adottságainak megfelelően! Mindenre van megoldásunk!

3⃣ Termékeink minőségének bizonyítéka, hogy 5 év kiterjesztett, tejes körű jótállást vállalunk minden zuhanykabinra és zuhanyajtóra!

Te is megtalálhatod a tökéletes zuhanykabint kínálatunkban!👍 Kattints ide és nézd meg termékeinket! ➡https://bit.ly/3aYzuSm

Pályázat