Az akrilkád egyre népszerűbb!

Az akrilkád egyre népszerűbb!

Jól tartja a hőt, könnyen javítható!

Fürdőszobánk átalakítását tervezzük. Milyen kádat ajánl? Mire figyeljünk a vásárláskor?

Az akrilkádak elterjedése szembetűnő, sikerük nem a véletlen műve. Alkalmazásuk legfőbb előnye, hogy a hőtartásuk és a javíthatóságuk mértéke messze fölülmúlja a lemezkádak hasonló tulajdonságait. Az akrilkádak formavilága és méretválasztéka szinte kifogyhatatlan sokaságú, ezért biztosak lehetünk abban, hogy a kis alapterületű fürdőkádaktól egészen a luxus kategóriáig mindenhova találhatunk a beépítési lehetőségeknek és igényeinknek megfelelőt belőle.

Többféle minőségű akrilt különböztetünk meg: az úgynevezett ?ABS akril? közepes minőséget takar, míg a ?100% szaniterakril? nagyon jó minőségű és javíthatóságú termékek jelzője. A ?Lucite akril? jelzés a kiváló minőségre, a hosszú élettartamra és a javíthatóságra garancia. E termékek színe kitűnően harmonizál a kerámia szaniterekkel.
Ne feledkezzünk meg arról, hogy a megfelelő beépítés igen fontos momentum a kádak élettartamának megőrzése szempontjából. A kádláb használata a garancia szempontjából szükséges a beépítés során.
Opcionálisan rendelhetők fejpárnák, kapaszkodók, akril és fa elő- és oldallapok, hidromasszázs-rendszerek, ledes világítás, kádperemre szerelhető csaptelepek és más extrák.
Összességében elmondható a téma kapcsán, hogy a kád kiválasztásánál rendkívül fontos a minőségi termékek előtérbe helyezése, hiszen egy kádcsere nem egyszerű és igen költséges dolog lehet.

Pályázat