Graniti Maximum

Graniti Maximum

A Graniti Maximum az építészeti és belsőépítészeti felületek új kollekciója, amely újraértelmezi a gránit szépségét. Négy porcelán kőagyag felület, amelyet ügyesen megmunkált szemcsék és kristályok kombinálásával kaptak a kiváló esztétikai és technikai teljesítmény érdekében: Alaska White Maximum, Celeste Aran Maximum, Labradorite Maximum, Deep Norway Maximum. A termékek az Iris Ceramica Group által végzett komplex kutatási és fejlesztési folyamat eredményeként létrejött új csiszolt, lapolt és csillogó felületeket is tartalmazzák.

Az Alaska White Maximum színek – fehér, barna, piros és szürke – kombinációja, amelyet két új kiviteli lehetőség elevenít fel: lapolt és csiszolt. A Celeste Aran Maximum szürkéskék földpátot és fehér árnyalatot tartalmaz, amelyet a lelapolt és csiszolt felületi lehetőségek fokoznak, amelyek lenyűgöző vizuális és tapintható élményt nyújtanak. A Labradorite Maximum színfoltokkal, opálos zárványokkal és különleges csillogó felülettel rendelkezik. A Deep Norway Maximum felidézi a csillagos égbolt varázsát, amelyben a legmélyebb kék és fekete árnyalatokat az új csillogó textúra gyöngyházfényű zárványai világítják meg.

A 300×150 cm-es, mindössze 6 mm vastag panelformátum és alformátumok lehetővé teszik a vízszintes és függőleges felületek burkolását, beleértve a padlót, a homlokzatot és a falakat, valamint a berendezési tárgyakat, így az építészek és a tervezők számára bőséges tervezési szabadságot biztosítanak.

Az új Graniti Maximum kollekciót a Fiandre Architectural Surfaces készítette, modern stílusban újraértelmezve a természetet a legmodernebb gyártási technológiák segítségével.

A sorozat négy textúrát tartalmaz: Alaska White Maximum, Celeste Aran Maximum, Labradorite Maximum és Deep Norway Maximum.

Pályázat