All for Joomla All for Webmasters

Ha álmai fürdőszobájára vágyik, céljaink megegyeznek: mi is ezt szeretnénk megadni Önnek, valamint egy kis segítséget ahhoz, hogy a kedvenc RAVAK termékei mellett minden fontos RAVAK fogalom is a helyére kerüljön. Nem csak a fürdőszobájában, hanem az Ön fejében is. 

Legutóbbi bejegyzésünk alkalmával már megosztottunk néhány fontos mérföldkövet és fogalmat, RAVAK szabadalmat, amelyek az ideális fürdőszoba kialakításában segíthetnek Önnek. Tartson velünk ezúttal is! Ismerje meg a RAVAK történetét 2008-tól napjainkig, valamint a fejlődéshez köthető további fontos szimbólumokat, kifejezéseket is! 


Filozófia

Ami a szakmában minőséget, újdonságot és populáris trendet jelent, mihamarabb legyen elérhető a nagyközönség, azaz a cég vásárlói számára is.

szól a kft. sokat sejtető filozófiája.

Az egyre bővülő és a folyamatosan a legújabb anyagokkal és eljárásokkal szélesedő termék- és szolgáltatáspaletta kínálata persze nem minden. A szlogen azt is jelenti, hogy a G&T Burkolóházakban a minőséget, vagyis az igényes munkához elengedhetetlen anyagokat a lehető legkedvezőbb, valóban megfizethető áron biztosítják a vevőknek.

Pályázat