All for Joomla All for Webmasters

GYIK

Mennyi a minimális rendelhető darabszám?

Egységcsomagolástól függ

Nagyobb rendelés esetén számíthatok mennyiségi kedvezményre?

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjen árajánlatot! Ezt a következő e-mail címen megteheti: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló e-mailt?

A rendelés leadását követően perceken belül kiküldünk egy rendelés-visszaigazoló e-mailt. Ha pár percen belül nem kap ilyen e-mailt, akkor valami probléma csúszott a rendelés leadásába. Elsőként ellenőrizze le, hogy helyesen adta-e meg az e-mail címet. Ha mindent rendben talál, akkor e-mailben vagy telefonon forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz.

Akármilyen címre kérhetem a szállítást?

Magyarországon belül, a rendelés során Ön határozza meg a címet. A megadott címnek szilárd útburkolaton elérhetőnek kell lennie.

Fizethetek átutalással?

Igen, ügyfeleink részére biztosítunk átutalásos fizetési lehetőséget, proforma számla alapján az átvétel előtt.

Rendelhetek olyan terméket is, ami nem szerepel az oldalon?

Keressen bennünket valamely elérhetőségünkön.

Hogyan vehetek meg egy kiválasztott terméket?

A termék kiválasztásához kattintson a Kosárba gombra, melynek segítségével összeállíthatja a megrendelni kívánt termékek listáját.

A kosár összértéke mellett nem látom, hogy mennyibe fog kerülni a kiszállítása, miért?

Valóban, a szállítási díj később adódik hozzá a számla összértékéhez, mert a megrendelés során még lehetőség van megválasztani a szállítási címet, mely befolyásolhatja a szállítási díj nagyságrendjét. A szállítási költség az ÁSZF-ben van feltüntetve, és függ a vásárolni kívánt termék súlyától, méretétől.

Filozófia

Ami a szakmában minőséget, újdonságot és populáris trendet jelent, mihamarabb legyen elérhető a nagyközönség, azaz a cég vásárlói számára is.

szól a kft. sokat sejtető filozófiája.

Az egyre bővülő és a folyamatosan a legújabb anyagokkal és eljárásokkal szélesedő termék- és szolgáltatáspaletta kínálata persze nem minden. A szlogen azt is jelenti, hogy a G&T Burkolóházakban a minőséget, vagyis az igényes munkához elengedhetetlen anyagokat a lehető legkedvezőbb, valóban megfizethető áron biztosítják a vevőknek.

Pályázat