All for Joomla All for Webmasters

Szaktanácsadás

A Grósz és Társai Kft. szakmai tanácsadói szolgáltatásait a célcsoportok tekintetében alapvetően két körre bonthatjuk: a náluk vásárló vagy csupán egy-egy problémával betérő magánszemélyek kérdéseinek megválaszolása mellett a Burkolóházakban rendszeresen megforduló, építőipari kivitelezők számára is elérhető a szaktanácsadás,természetesen az igényeknek megfelelően más-más formában és részletességgel. Míg előbbi esetben a közérthetőség és a praktikus, gyakorlati tanácsok kapnak hangsúlyt, addig a szakemberek alaposabb, általában gyakorlati bemutatókkal egybekötött tájékoztatókon a legfrissebb szakmai újdonságokkal, munkájukat megkönnyítő anyagokkal, eljárásokkal és technikai eszközökkel ismerkedhetnek meg.A tanácsadás hatékonyságára és sikerére a közel húszéves általános építőipari tapasztalat mellett garancia az is, hogy a közvetlen gyártói kapcsolatnak köszönhetően termékcsaládonként külön szakértők, gyári képviselők tartanak bemutatót

Filozófia

Ami a szakmában minőséget, újdonságot és populáris trendet jelent, mihamarabb legyen elérhető a nagyközönség, azaz a cég vásárlói számára is.

szól a kft. sokat sejtető filozófiája.

Az egyre bővülő és a folyamatosan a legújabb anyagokkal és eljárásokkal szélesedő termék- és szolgáltatáspaletta kínálata persze nem minden. A szlogen azt is jelenti, hogy a G&T Burkolóházakban a minőséget, vagyis az igényes munkához elengedhetetlen anyagokat a lehető legkedvezőbb, valóban megfizethető áron biztosítják a vevőknek.

Pályázat