Rólunk

Rólunk

"Ami a szakmában minőséget, újdonságot és populáris trendet jelent, mihamarabb legyen elérhető a nagyközönség, azaz a cég vásárlói számára is."

Grósz György / ügyvezető

Több, mint húszéves tapasztalat és elismertség fémjelzi a Grósz és Társai Kft. családi vállalkozást. A kezdeti laminált parketta és hidegburkolat forgalmazása után mára a régió egyik legmeghatározóbb burkoló- és építőanyag kis- és nagykereskedésévé nőtte ki magát a vállalkozás.

A külföldi és hazai szállítóktól a magán vevők és a forgalom jelentős részét kitevő kivitelezői igényét szolgáljuk ki. A választék folyamatosan bővül, napjainkra gyakorlatilag minden megtalálható a békéscsabai és kecskeméti bemutatótermünkben ami egy bármilyen rendeltetésű ingatlan építéséhez és burkolásához szükséges.

Az egyre bővülő és a folyamatosan a legújabb anyagokkal és eljárásokkal szélesedő termék- és szolgáltatáspaletta kínálata persze nem minden. A szlogen azt is jelenti, hogy a G&T Burkolóházakban a minőséget, vagyis az igényes munkához elengedhetetlen anyagokat a lehető legkedvezőbb, valóban megfizethető áron biztosítják a vevőknek.

Innováció

A cég filozófiájából következően a kft. vezetése óriási hangsúlyt fektet a folyamatos fejlődésre, mely esetükben nem pusztán az aktuális építőipari trendek, stílusirányzatok figyelését és követését jelenti, hanem a kevésbé látványos, ám rendkívül fontos gyártástechnológiai újdonságok megismerése és a magyar piacon történő bevezetése is nagy jelentőséggel bír. A profi innovációs munkának köszönhetően a Grósz és Társai Kft. mára elérte, hogy a legtöbb, reményeik szerint hazai érdeklődésre is számot tartó termék vagy eljárás egy hónappal a nemzetközi bemutató után már vevőik rendelkezésére áll a társaság üzleteiben. Az innováció a kínálat állandó fejlődésén és bővülésén túl természetesen a szakmai stáb rendszeres képzését, valamint a munkájukat segítő technikai háttér és az ügyfeleik számára szolgáltatásként nyújtott eljárások materiális hátterének folyamatos fejlesztését is jelenti. A G&T korszerűen felszerelt és berendezett bemutatótermeiben szakképzett kollégák, számítógépes látványtervezés és informatív tájékoztató anyagok tucatjai segítik a vásárlók terveinek megvalósulását.

A cég ma

A Grósz és Társai Kft. név ma már nívó. Nem kis felelősség nyugszik hát a vállukon, hiszen vásárlóik és a szakma immár joggal várja el tőlük a megszokott magas minőséget, precizitást és megbízhatóságot. Ezt az igényt kielégítendő a vállalat célja nem lehet más, mint hogy hosszútávon, folyamatos fejlődés mellett működtesse továbbra is professzionális, mindig modern és minden igényt kielégítő kereskedéseit.

A cég jelenleg 12 ország több száz gyárával és szállítójával áll kapcsolatban, hogy a hagyományos közép és felső kategóriájú termékek mellett üzleteiben a legkülönbözőbb gyártók specialitásait, az eltérő gyártástechnikával, más-más alapanyagból készült csempe- és burkolólapokat, kádakat, zuhanykabinokat és szanitereket és építőanyagokat is megtalálhassák vásárlóink.

A két évtizedes szakmai ismeretségek, valamint a közvetlen gyári kapcsolatok a széles választékon túl pozitívan hatnak az árképzésre is, mint ahogyan a saját raktárkészlet és a cég alapvetően nagykereskedői múltja is garancia a tartósan kedvező, megfizethető árakra. A G&T Burkolóházban többek között megtalálhatók a legismertebb márkák, azaz az olasz Imola, Ricchetti, Omega, Iris, Casalgrande Padana, a lengyel Cersanit és Paradys, a spanyol Keros és Aranda, a német Porcelaingres, Winerberger, Tondach, Mapei, Zalakerámia, és sok más Magyar gyárak termékeit.

Pályázat